15:29

Idag har jag bara varit i stallet hos Trille för att han hade regn täcke i hagen i natt. Jag tog av det innan jag gick ner i stallet lite. Sen gick jag upp i hagen igen och tror du inte att Trille har rullat sig på 10 min när jag var iväg. Min ponny är galen.

Trille <3 rulla sig om man säger så.

Vi var i ridbanan igår och red. Vi tränade lite bommar i en 8 och så red jag där och tränade på att han skulle galoppera mer samlad galopp. gick bra fast det var hård träning för honom han blev så trött att han inte orkade lyfta på benen. hela ridpasset slutae med att jag skrittade av honom barbacka. Första gången för honom. Gick bra han gick inte så snabbt i allafall denna träning kommer jag gör mer men barbacka ska ja försöka göra varje gång för jag vll kunna rida honom barbacka till vintern.

Har ingen bild men ni får nöja er med text. Nästa gång kanske det blir att hoppa lite. Fast inte högt. Han har inte så bra konpis men den förbättras hela tiden.  Har även gjort mål varje vecka som vi ska klara för att min ridning och hans utväckling ska gå mera framåt. Jag har inte satt något slut mål men jag vet när jag rider honom sen hur han ska vara.

Puss och kram ses

Klara

Bättre sent än aldrig!!

Blev ett sent inlägg om rid passet i söndags.

det började regna när vi åkte dit. Men när vi väl kom så lastade vi ut Trille och jag gick med honom i ridhuset han var då lite blöt för det regnade och svettig så han stannar kolla och så lägger han sig ner och rullar inne på ridbanan dock var det inga andra där. Men jag får inte upp honom men han går till sist upp. Då tar vi på sadel och jag hoppar upp. Skritta lite huller om buller och forma. Sedan kör jag lite formnings övningar med hjälp av massa volter och bågar. innan jag går in på c volten. trava och galopperar även här. Gick bra men efter detta så blev jag och Trille väldigt trötta men vi fortsätter jobba. Mer volter och sen avslutar vi med en galopp runt hela ridbanan. Men många gånger under ridpasset så stör en duva oss men inte så faligt. Skitta sedan runt lite innan jag hoppar av. vi tar av grejerna och sedan så går jag ut med honom och går lite ute för då hade det slutat regna vi går och går ute lite var och stans innan det blir dags och lasta och Trille vägrar att gå in i transporten men senare går det. Vi kör hem men två trötta djur en på 13 snart 14 och en på 8. Ni kan ju gissa vilka dom är ;p

Igår hade jag en bra dag utom att det var skola. Ut sen till stallet och rida med kompis som kanske ska rida den andra hästen i stallet men vet inte ännu. Vi red en runda och det gick bra Trille bara stör sig så grymt på mygg och flugor. men efter rundan så var det ut i hagen innan vi cyklade hem. Hästarna var inte ute i natt för det regnade ju så mkt.

Idag har jag varit i skolan och av verkat en dag till. Tråk som vanligt. Sen ut till stallet till älskade hästen och rida. Trodde inte det skulle bli något fört med att rida idag men det blev det. Kompis kanske med ska med får se.

Puss och kram från en tjej som älska sig häst Trille med HELA hjärtat. puss puss. <333
Klaraaa<333

Häst :)

Hej ni som kanske läser min blogg jag aldrig uppdaterar. jag kan börja med att skolan har nu börjat och det är super trist. Jag har köpt en häst och den heter Trille. Så om jag bloggar bloggar jag nog om den. Vi ska åka och träna idag. på ridbana så jag hoppas jag sköter sig. Svart elr mörkbrun d-ponny som är 8 år. 144cm i mkh om det är någon som är intresserad. Kan blogga om hur det gick senare idag elller imon efter skolan jag får se.


Vi har änså länge bara ridit i skogen med honom. Men i höst och vinter kommer det bli mycker på ridbanan ändå. Fast det är en bit och köra så transporten får ut och rastas det är bra för den med.

Fakta om min häst för de som är intresserade.

Namn: Finneyhill Triple Crown 
Smeknamn: Trille
Kön: Valack
Född: 2001
Ras: Welch cob
Färg: Svart/Mörkbrun
Gjort innan: Skogsmulle+Dressyr lite hoppning
Ska göra nu: Lite mer hoppning+skogsmulle och lite dressyr. (hoppningo och dressyr typ lika mycket.)
Bor nu: Sansviksgård
Bodde innan: Svedala
Ägare nu: Jag :)
Ägare innan: ger inte ut namnet. 
hur många gånger jag red honom innan köp: 1 
Pris: - ger inte ut det heller. 
Hur många hästar jag prov red innan jag köpte och hittade honom: 2 eller 3 var inte med på den första.  
Hur länge jag har haft honom: En vecka och 2 dagar.
Mitt mål med honom: att jag ska ha en bra läromästare till häst och kunna ha honom till jag inte orkar mer elr inte passar honom.
Det han inte klarar: Han skulle inte klara att tävla varje helg i höga klasser. För sitt ena bakknä. Men det gör inte mig något.
Hästbild<3
Trille<33

RSS 2.0